Æftaskaffe med någgå attåt

Æftaskaffe med någgå attåt

Publisert av Bjørn Tollefsrud den 11.06.22.

En svært vellykket «æftaskaffe med någgå attåt» lørdag i Prestegården. Mange og tjue kom og fikk servert nystekte Grimstadvafler av Esther Jarstadmarken, og en like god sjokoladekake til dessert. Samtalene gikk livlig ved bordene fram til underholdningen begynte. Og den stod kulturskolen for. Dyktige Mina og Jonas spilte og sang tre fine sanger til stor applaus.

Simen Ensby fortalte interessante og morsomme historier fra Prestegården, og understreket at den tjener som Øyers kulturhus. Han delte med oss det som har skjedd her de siste fire årene og om planene for hagen i tiden framover. For opprustningen av hagen kommer hagelaget i Øyer til å sitte i førersetet. Det vil bl.a. bli satt opp en fontene i ene hjørnet av hagen.

Til slutt var det mulig å ta en tur opp i andre etasje for å se på kunstutstillingen som er montert der med bl.a. Vegkant-alter av Einar Sigstad og flere fine malerier av Øyerkunstnere.

Takk til komiteen ved Arne, Svein og Svein, og Esther for full kontroll på kjøkkenet og Elin-Dagny fra styret som hjalp til overalt.

Ved å klikke på bildene under vises litt ekstra tekst på noen av dem. Foto: Bjørn Tollefsrud.